Diensten Personal Training Club PTone

PT One personal trainer amersfoort krachttraining

Krachttraining Duo & Single

Afvallen, meer spiermassa, meer energie, meer weerstand? Met Krachttraining Duo & Single train je effectief en veilig in een zo’n kort mogelijke tijd. Een training duurt daarom slechts 40 minuten. Tijdens de training maken we vrijwel geen gebruik van fitnessapparaten; slechts losse materialen en je eigen lichaamsgewicht.

Ga naar Krachttraining

PT One Personal Trainer Amersfoort Lifestyle coach

Lifestyle Coach

Een Lifestyle Coach helpt je om jouw gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Hierin zetten we de de basis voor een goede gezondheid centraal via de vier belangrijkste pijlers. Stress, nachtrust, voeding en training. Een Lifestyle coach maakt het verschil of jij je doelstellingen wel of niet behaalt.

Ga naar Lifestyle Coach

Personal Training LauraWorkshop: Veilig trainen

Met de workshop “Veilig trainen” leggen we de basis voor elke training. Je leert veilig en gecontroleerd trainen. Het resultaat? Jij haalt meer uit je training en voorkomt mogelijke blessures. Ook buiten PTone om geeft deze workshop jou dé handvatten in je verdere trainingen en sportactiviteiten.

Ga naar Veilig Trainen

gezonde-voedingWorkshop: Gezonde voeding

Samen met de gezonde koks van Smulweb geven wij antwoord op al jouw brandende vragen. In één avond ben jij vele tips en tricks rijker en leren we jou op een andere manier koken. Uiteraard uitsluitend met gezonde en natuurlijke ingrediënten en zonder de pakjes, zakjes en beruchte E-nummers. Coming soon

Maaltijden op Maat - PToneMaaltijden op maat

Onze gezonde maaltijden zijn ‘100% biologisch’, 'bevatten geen ongewenste toevoegingen' en zijn 'Gecertificeerd Gluten-', 'Lactose-' en 'Caseïnevrij'. Als Personal Training & gezondheid Club weten wij precies wat nodig is voor een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd . Je eet dan precies wat je nodig hebt om alle vitaminen en benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen, waardoor jij vele malen sneller jouw vastgestelde doelen behaald. Minimaal 80% van jouw gezondheid hangt af van je leefstijl keuzes. Waar kies jij voor?   Ga naar Gezonde Maaltijden

Voetreflexmassage - PToneVoetreflexzone massage

Last van stress, migraine of spijsverteringsklachten? Met een voetreflexzonemassage pakken we jouw ‘probleemgebieden’ effectief  aan: van je zenuwen tot je organen. Door de bloedsomloop te stimuleren worden eventuele blokkades opgeheven en klachten verholpen.

Ga naar Voetreflexzone massage

fotonen-licht-therapieFotonentherapie

Je voelt je futloos, vermoeid of hebt last van chronische darm-, long- of huidklachten. Met fotonentherapie activeer jij het zelfhelend vermogen van jouw hele lichaam. Geen medicijnen, maar hernieuwde energie waarmee jouw lichaam zichzelf kan genezen. Coming soon

Yogan Trainer Amersfoort JorindeYoga Training

Jorinde is Yoga Trainer van Personal Training Club PTone. "Yoga betekent voor mij vanuit liefdevolle aandacht contact maken met wat er is. Een instrument om jezelf beter te leren kennen, te groeien en op een milde manier met jezelf en de wereld om te gaan."

Ga naar Yoga Training

Sencoaching AmersfoortSencoaching

Loop jij vaak tegen dezelfde dingen aan zoals niet goed kunnen omgaan met stress of het niet kunnen vast houden van een gezond leefpatroon? Dan is Sencoaching wat voor jou! Sencoaching biedt training en coaching op basis van psychomotorische therapie. Deze behandelvorm vanuit de zorg hebben zij weten te vertalen naar een reguliere trainingsvorm waarbij er door middel van bewegen wordt gewerkt aan het versterken van jouw complete gezondheid, fysiek en mentaal. Zij zorgen ervoor dat je fysiek fitter wordt maar helpen je ook met het onderzoeken en verbeteren van je niet helpende gewoontes! En dat allemaal binnen een workout. Meer informatie over de werkwijze etc. is te vinden op de website www.sencoaching.nl. Of vraag direct een kennismakingsgesprek aan. Let your workout make sense!

Ga naar Sencoaching

Boksen AmersfoortKnock-Out Training (Boksen)

Het trainingsregime van boksen is één van de meest gerespecteerde ter wereld, met name vanwege de vereiste discipline en doorzettingsvermogen. Bij deze training zijn de basiselementen van deze fantastische sport gebruikt om tot een compleet trainingsprogramma te komen. Inclusief conditieopbouw, vetverbranding, krachtopbouw en het ontladen van stress en spanning.

Ga naar Knock-Out Training

nachtrust slaapritme begeleidingNachtrust & Slaapritme Begeleiding

Last van niet kunnen inslapen, doorslapen (vaak wakker worden, lang wakker liggen) of te vroeg ontwaken? Dan kan dit betekenen dat het zenuwstelsel en het hormoonstelsel niet in balans zijn. Slaapproblemen kunnen je minder stressbestendig maken en voor het ontstaan van overgewicht zorgen. Gelukkig zijn er doeltreffende oplossingen.

Ga naar Nachtrust & Slaapritme Begeleiding

boodschappen coach amersfoortBoodschappen Coach

Welke producten moet je kopen in de supermarkt? Waar moet je op letten? Onze Boodschappen Coach helpt je hier graag mee verder. Via handige tips krijg je een compleet beeld van alle geschikte producten in jouw voedingsschema.

Ga naar Boodschappen Coach

revalidatie training

Revalidatie training & Sport-medische begeleiding

Blessures en (chronische) lichamelijke beperkingen kunnen een behoorlijk obstakel zijn als het gaat om sport en bewegen in het dagelijks leven. Toch is het belangrijk om je fysieke gestel goed te onderhouden middels passende oefeningen en trainingen. Wij helpen je daar graag bij. Of het nu een tijdelijke blessure is vanuit een (sport)ongeval of een blijvende lichamelijke beperking met medische achtergrond. Revalideren kun je leren!

Ga naar Revalidatie Training & Sport-medische Begeleiding

hormoon metingenHormoonmetingen (PHP™ Practitioner)

Zit jij met de handen in het haar wat toch de oorzaak is van je lichamelijk ongemak? Van overgewicht tot slaaptekort en van brandende spierpijn tot een tekort aan vitamines en mineralen; de oorzaak kan liggen aan je zenuwstelsel en hormoonstelsel. Hormonen hebben namelijk een grote invloed op het lichaam en dus op jouw gezondheid. Tijdens dit consult nemen we jouw resultaten van diverse hormoonmetingen mee in ons advies.

Ga naar Hormoonmetingen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]