Hormoonmetingen Amersfoort bij Personal Training Club PTone

hormoonmetingen AmersfoortHormoonmetingen Amersfoort: de bron aanpakken

Zit jij met de handen in het haar wat toch de oorzaak is van je lichamelijk ongemak? Van overgewicht tot slaaptekort en van brandende spierpijn tot een tekort aan vitamines en mineralen; de oorzaak kan liggen aan je zenuwstelsel en hormoonstelsel. Hormonen hebben namelijk een grote invloed op het lichaam en dus op jouw gezondheid.

Hormoonmetingen Amersfoort: het consult

Het laten meten van je hormonen is een goede keuze om oorzaakgericht gewichtsverlies, vitaliteit en verjonging van het lichaam aan te pakken. Hoe de hormoonmeting in zijn werk gaat? Door het meten van 12 verschillende huidplooien verspreid over het lichaam kan er een persoonlijke blueprint voor ‘spot reduction’ worden bepaald. De verhoudingen tussen deze 12 metingen geven ook de verhoudingen weer tussen de verschillende hormonen.

Door het beïnvloeden van de hormonen die uit balans zijn is het mogelijk om plaatselijk vet te verliezen. Bovendien zul je je hierdoor jonger en vitaler gaan voelen. Aan de hand van de uitslag van de hormoonmeting ontvang je een op maat gemaakt voedingsschema, trainingsschema en supplementenschema. Hiermee worden de hormonen die uit balans zijn weer in balans gebracht.

Maak afspraak met Deborah

Test je gezondheid: vraag de Health Check aan

Meld jezelf en je collega’s aan voor de gratis Health Check! Tijdens deze check voeren we een vetmeting uit en geven we je persoonlijke lifestyle- en voedingstips.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan om met jou contact op te nemen.