Krachttraining Amersfoort bij Personal Training Club PTone

Krachttraining Amersfoort: 100% persoonlijke aandacht, 200% resultaat

Met krachttraining train je effectief en veilig in een zo’n kort mogelijke tijd. Een krachttraining duurt daarom slechts 40 minuten. Tijdens de training maken we vrijwel geen gebruik van fitnessapparaten. Met afwisselende trainingsschema’s en het enthousiasme van onze Personal Trainers houden we elke training leuk. We staan je bij tijdens zware momenten en motiveren je om door te gaan. Telkens weer, zodat jij net dat beetje extra geeft in elke oefening.

Krachttraining: goed voor lichaam en geest

Tijdens onze krachttrainingen letten wij op je houding waardoor we mogelijke blessures voorkomen. Heb je last van een medische aandoening? Met de begeleiding van onze ervaren Personal Trainers kun je alsnog trainen. Samen zoeken we jouw grenzen op en de oefeningen op die jij wél kunt uitvoeren.

Voordelen van krachttraining:

  • meer energie
  • betere weerstand en houding
  • een goed gevoel over jezelf en je voelt je krachtiger. Kortom: een boost voor je zelfvertrouwen.
  • een uitlaatklep. Het is een momentje voor jezelf.

Samen of alleen trainen?

Uiteraard hebben we voor krachttraining ook Personal Training in de vorm van Duo en Single. Houd er wel rekening mee dat een Duo- of Single Personal Training de tijd hetzelfde is (40 minuten). Als je dus samen met een maatje komt trainen, moet de tijd van de Personal Trainer verdeeld worden.

Dus: op zoek naar krachttraining Amersfoort? Maak dan meteen een afspraak en we regelen een gratis intakegesprek voor je.

Maak afspraak

Kies Personal Trainer

Test je gezondheid, vraag de Health Check aan!

Meld jezelf en je collega’s aan voor de gratis Health Check! Tijdens deze check voeren we een vetmeting uit en geven we je persoonlijke lifestyle- en voedingstips.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Emile van Diermen traint bij PTone in Amersfoort

“Meer kracht en focus”

– Emile van Diermen, Softwarearchitect en eigenaar van IT For People

Lees meer reviews