Rehab Program / Mylogenics™

Breng vermoeide spieren weer tot rust

Na een personal training sessie is het natuurlijk heerlijk om een massage te krijgen om de zwaar vermoeide spieren weer tot rust te brengen. Een persoonlijke masseur 24/7 zou een waar geschenk zijn.

Wij bij PTone kunnen die masseur niet leveren, maar wel “the next best thing”. Naast het feit dat we onze cliënten zelf-massage technieken aanleren met een foamroller is het belangrijk om ons lichaam in balans te brengen en te houden.

Mylogenics™ behandelmethode

Hiervoor bieden wij de Mylogenics™ methode. Dit is een nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek. Hier staat het direct boeken van resultaat centraal. De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Prestatieverbetering en Behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Deze technieken kunnen wij gebruiken voor een revalidatie programma op maat.

Test je gezondheid, vraag de health check aan!

Meld jezelf en je collega’s aan voor de gratis health check! Tijdens deze check voeren we een vetmeting uit en geven we je persoonlijke lifestyle- en voedingstips.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan om met jou contact op te nemen.


 

Wim Demmers traint bij PTone in Amersfoort

“PT staat voor mij voor Personal Touch”

– Wim Demmers, CEO bij AT Osborne

Lees meer reviews