Workshop Veilig Trainen bij Personal Training Club PTone

Blessure preventief trainen met de Workshop veilig trainen

Blessures tijdens het trainen ontstaan door overbelasting, een verkeerde houding of simpelweg het gebrek aan een warming-up. Daarom hebben wij voor iedereen die bij ons start met Personal Training de workshop veilig trainen ingevoerd.

De basis voor elke training

Met deze workshop leggen we de basis voor elke training. Hierdoor train je veilig en gecontroleerd. Het resultaat? Jij haalt meer uit je training en voorkomt mogelijke blessures. Ook buiten PTone om geeft deze workshop jou dé handvatten in je verdere trainingen en sportactiviteiten.

Praktische informatie

De workshop veilig trainen wordt op twee verschillende momenten gegeven in Amersfoort. Dit kan via een aparte afspraak of, wanneer je bij PTone traint, aansluitend op een training. In de workshop veilig trainen behandelen we de volgende onderdelen:

  • warming-up en stretchen voor een training
  • ademhalingstechnieken
  • materiaalkennis
  • basistechnieken van krachttraining

De Workshop veilig trainen is ook (eenmalig) te volgen als losse les.

Maak een afspraak

Test je gezondheid: vraag de Health Check aan!

Meld jezelf en je collega’s aan voor de gratis Health Check! Tijdens deze check voeren we een vetmeting uit en geven we je persoonlijke lifestyle- en voedingstips.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden ga je akkoord dat wij jouw gegevens opslaan om met jou contact op te nemen.


Wim Demmers traint bij PTone in Amersfoort

“PT staat voor mij voor Personal Touch”

– Wim Demmers, CEO bij AT Osborne

Lees meer reviews