Pakket Platinum

Bij dit pakket leg jij dé basis voor een betere gezondheid. Met behulp van onze maaltijden, Lifestyle coach en intensieve trainingssessies bereik jij binnen enkele weken al resultaat!

Personal Training

Met een Personal Training train jij effectief en veilig in een zo’n kort mogelijke tijd. Een training bij ons duurt daarom ook niet langer dan 40 minuten. Tijdens de training maken we vrijwel geen gebruik van fitnessapparaten, maar van effectieve krachtoefeningen. Met als doel om gecontroleerd en effectief te trainen en jouw doelen sneller te bereiken. Daarbij geven we je voordat je start met het trainingstraject een cursus ‘Veilig trainen’. Hier reiken we jou de handvatten aan om veilig te kunnen sporten. Ook buiten de trainingssessies van PTone.

Zet de eerste stappen naar een gezonde levensstijl

Samen met een Lifestyle coach kijken we hoe jij jouw gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. Via kleine aanpassingen doorbreken we (slechte) patronen en zet jij de eerste stappen naar een gezonde levensstijl. Om de positieve resultaten vast te houden, kun je meedoen aan een inspirerende kookworkshop. Geen zin of te druk om elke avond te koken? Geen paniek. Bij dit pakket ontvang je ook een aantal keer per week een gezonde maaltijd. Hierdoor wordt het vasthouden van jouw nieuwe gezonde levensstijl een eitje. 

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Erik Kuyl traint bij PTone in Amersfoort

“Professionele trainers brengen je conditie waar deze zijn moet”

– Erik Kuyl, eigenaar Circle Partners

Lees meer reviews