Pakket Titanium

Met dit pakket ga jij voor een totale gezondheid. Hierdoor maak jij de kans om jouw doelstellingen te bereiken alleen maar groter. Met behulp van Personal Training, super gezonde maaltijden, een Lifestyle coach, fotonentherapie en een voetrelexmassage sta jij binnen de kortste keren super gezond in het leven! Je voelt je energieker, blijer en verbetert je weerstand.

Personal Training

Wij zijn van mening dat effectief sporten niet lang hoeft te duren. Daarom duren onze Personal Trainingen slechts 40 minuten. Tijdens deze trainingen ga jij aan de slag met krachttraining om jouw doelen te bereiken. Daarbij geven we je voordat je start met het trainingstraject een cursus ‘Veilig trainen’. Hier reiken we jou de handvatten aan om veilig te kunnen sporten. Ook buiten de trainingssessies van PTone om.

Een gezondere levensstijl

Samen met een Lifestyle coach kijken we hoe jij jouw gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. Via kleine aanpassingen doorbreken we (slechte) patronen en zet jij de eerste stappen naar een gezonde levensstijl. Om de positieve resultaten vast te houden, kun je meedoen aan een inspirerende kookworkshop. Geen zin of te druk om elke avond te koken? Geen paniek. Bij dit pakket ontvang je ook een aantal keer per week een gezonde maaltijd. Hierdoor wordt het vasthouden van jouw nieuwe gezonde levensstijl een eitje.

Een totale gezondheidscheck tot aan je tenen

Heb je last van bijvoorbeeld futloos, vermoeid of hebt last van chronische darm-, long- of huidklachten? Met behulp van fotonentherapie en voetreflexmassages gaan we aan de slag om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te heractiveren. Een geheel pijnloos proces, zonder gebruik te maken van medicijnen.

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Rik-Jan Modderkolk traint bij PTone in Amersfoort

“Geen standaard Personal Training”

– Rik-Jan Modderkolk, International Health Manager bij Pon Holdings

Lees meer reviews