aug 24
lifestyle coach

Lifestyle coach: als je lichaam je lief is

Share this post
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Een lifestyle coach is niet meer weg te denken bij personal training. Want personal training is meer dan een begeleider die naast je staat tijdens het sporten. Heb je personal training, dan sport je niet, maar train je daadwerkelijk ergens voor. En daar heb je niet alleen je lichaam voor nodig, maar vooral een juiste mindset. Want maximale kracht zit zeker tussen de oren.

Geluk heeft verschillende gezichten

Je traint om een doel te behalen. Een doel dat zich uit in cijfers, kilo’s, longinhoud, energie of simpelweg meer geluk in de kop. Het leuke is – vinden wij – dat die doelen via verschillende wegen te behalen zijn. De één voelt zich fijner met een lager vetpercentage, de ander wil meer conditie om vaker met het gezin in de weer te kunnen zijn en de volgende is weer gelukkiger met minder stress. Welk doel dus ook, met behulp van een lifestyle coach bouwen we samen aan die weg. Leg jij de eerste steen?

Lifestyle coach: investering in lichaam…en geest

Naast dat we samen aan de slag gaan met de workouts van je sportschema, kun je het werken aan je lichaam ook nog een interessante tweede dimensie geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lifestyle coach? Ideaal als het sporten zelf moeizaam gaat of de ontwikkeling langzaam gaat, want dan zijn er hoogstwaarschijnlijk onderliggende kinken in de kabel die het disfunctioneren tijdens het trainen veroorzaken. Onze lifestyle coach haalt dit naar boven en prikt er doorheen. Vervolgens wordt er aan de hand van vier pijlers (stress, nachtrust, voeding en training) bekeken hoe we jouw leefstijl alsnog kunnen verbeteren. Deze vier pijlers hebben invloed op energie, gezondheid, uiterlijk en gewicht.

Ook een ‘full body package’ voor lichaam én geest? Vraag een intakegesprek aan bij onze lifestyle coach Deborah of Jurre via 033-2600006 of vul het contactformulier in.

Share this post
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin