personal trainer amersfoort Fabian

Personal Trainer Amersfoort: Fabian

Wie ben ik

Ik ben Fabian Arlar. Mede- eigenaar en coach van SenCoaching, wat direct betekent dat ik een trainer, coach en psychomotorisch therapeut ben. Fysieke doelstellingen zoals afvallen, aankomen, conditie verbeteren etc. behandel ik als trainer. Als coach begeleid ik mensen gericht op fysiek en mentaal vlak. Als therapeut behandel ik mensen met psychosociale klachten en dit doe ik altijd middels bewegen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen voor training, coaching of therapie?

Maak nu een afspraak

Waarom doe ik wat ik doe

Bewegen is een groot onderdeel van mijn leven, en daar is sport een onderdeel van. Ik ben altijd bezig met het verbeteren van mijn gezondheid, de afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat gezondheid meer is dan alleen fysieke fitheid. Het gaat om een combinatie tussen lichamelijke, emotionele, cognitieve en sociale aspecten. Wat heb je aan een afgetraind lijf als je depressief bent? Ook in mijn omgeving heb ik ervaren dat je emotionele en cognitieve toestand direct invloed heeft op jouw bewegen. Andersom dus ook. Tijdens mijn studie en werkervaring leer(de) ik hoe ik deze aspecten samen kan brengen door middel van bewegen en sport.

Passie

Ik heb de laatste jaren veel kennis opgedaan m.b.t. fysiologie, anatomie, trainingsprincipes en psychologie. Als kleine voetballer streefde ik er altijd naar om te scoren, niet alleen voor de punten maar vooral om de kick die het mij gaf. Ik genoot van het zelfvertrouwen en van het kunnen vieren met mijn teamgenootjes. Dezelfde kick kan ik ervaren tijdens mijn sessies wanneer ik merk dat we iets bereikt hebben zoals een nieuw PR, inzicht of bewustwording.

Achtergrond en ervaring

Op dit moment werk ik naast Sencoaching ook als psychomotorisch therapeut bij Hersenz- Middin waar ik mensen met een niet aangeboren hersenletsel behandel, en bewegingsagoog binnen de afdeling psychiatrie bij het UMC Utrecht.