personal trainer amersfoort Rik

Personal Trainer Amersfoort: Rik

Onder vrienden sta ik bekend als een no-nonsense trainer. Samen gaan we aan de slag om je persoonlijke doelen te behalen.

Maak nu een afspraak met Rik

Van militair tot Personal Trainer

Door mijn militaire achtergrond heb ik de basisprincipes, zoals teamwork, discipline, vasthoudendheid, kennis en leiderschap verder ontwikkeld. Plus, doordat ik ook een marineduiker ben geweest, neem ik veiligheid en gezondheid uiterst serieus.

Be proud, but never satisfied

Met mijn ervaringen en tips en jouw doelen gaan we samen aan de slag. Met een afwisselend trainingsschema, voor neurologische (energie) en fysieke (kracht) ontwikkelingen, zorgen we ervoor dat jij het gewenste eindresultaat behaalt. Tijdens de trainingen let ik vooral op je houding. Je zal merken dat dit je ook helpt in het dagelijks leven. Ik zal je daarom ook nooit meer geven dan je aankan, maar als je meer aankan gaan we dat zeker doen. Be proud, but never satisfied!

Mijn specialiteiten

De afgelopen 12 jaar heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in krachtsport en rehabilitatie ofwel het behandelen en voorkomen van (langdurige) blessures. Daarbij ben ik ook opgeleid tot sportmasseur- en verzorger. Op dit moment ben ik bezig om van voeding en lifestyle ook een specialisatie te maken

Kom meer over mij te weten op www.ptrik.nl