personal trainer amersfoort Rik

Personal Trainer Amersfoort: Rik

Onder vrienden sta ik bekend als een no-nonsense trainer. Samen gaan we aan de slag om je persoonlijke doelen te behalen.

Maak afspraak met Rik

Van militair tot Personal Trainer

Door mijn militaire achtergrond heb ik de basisprincipes, zoals teamwork, discipline, vasthoudendheid, kennis en leiderschap verder ontwikkeld. Plus, doordat ik ook een marineduiker ben geweest, neem ik veiligheid en gezondheid uiterst serieus.

Be proud, but never satisfied

Met mijn ervaringen en tips en jouw doelen gaan we samen aan de slag. Met een afwisselend trainingsschema, voor neurologische (energie) en fysieke (kracht) ontwikkelingen, zorgen we ervoor dat jij het gewenste eindresultaat behaalt. Tijdens de trainingen let ik vooral op je houding. Je zal merken dat dit je ook helpt in het dagelijks leven. Ik zal je daarom ook nooit meer geven dan je aankan, maar als je meer aankan gaan we dat zeker doen. Be proud, but never satisfied!

Mijn specialiteiten

De afgelopen 12 jaar heb ik mij verdiept en gespecialiseerd in krachtsport. Daarbij ben ik ook opgeleid tot sportmasseur- en verzorger, waarbij ook voedingsleer aan bod kwam.

Kom meer over mij te weten op www.ptrik.nl