PT One Personal Training Amersfoort Scott Eisenburger

Personal Trainer Amersfoort: Scott

Hi, ik ben Scott Eisenburger, eigenaar van Core Personal Training. Ik hanteer een ‘no bullshit’ methode en een duidelijke aanpak. Wanneer je bij mij komt weet je precies waar het op staat en wat je kunt verwachten. 

Daarom verwacht ik ook 100% inzet en commitment van jou. Ik vertel je helder en concreet wat er moet gebeuren om het vastgestelde resultaat te behalen.

Er zijn geen shortcuts of snellere routes, gewoon keihard werken en ik ga jou daar bij helpen! Voel jij je aangesproken, neem dan vrijblijvend contact voor een kennismakingsgesprek op de club!

Maak nu een afspraak met Scott

OVER MIJ

Als gecertificeerd Overload Worldwide ™ Trainer ben ik continu bezig om mijzelf te verbeteren en te leren. Stil staan is geen optie. Ik wil het optimale kunnen halen uit mijn trainingen en daadwerkelijk iets bijdragen aan de kennis en progressie van mijn cliënten.

Ik leg je geen routine voor, ik leer je ze zelf te maken en te begrijpen. Waarom helpt iets specifieks wel voor jou en niet voor een ander, omdat ieder mens anders is en andere behoeften heeft. Kennis en daadkracht staan bij mij boven aan. Never stop learning!