Revolution Slider Error: Slider with alias zen not found.
Maybe you mean: 'Homepage'
voetreflexzone therapeut amersfoort Anja

Voetreflexzone therapeut Amersfoort: Anja

Ik ben verpleegkundige in de wijk van Amersfoort én een gespecialiseerd voetreflexzone therapeut. Naast dat ik mensen help bij PTone, heb ik ook een praktijkruimte aan huis voor mijn voetreflexzone massages.

Maak afspraak met Anja

Voeten: weerspiegeling van het lichaam

Je voeten weerspiegelen jouw lichaam. Van je zenuwen tot je organen. Als voetreflexzone therapeut pak ik effectief jouw probleemgebieden aan. Deze massages genezen niet, het doel is dat ik het zelfhelend vermogen activeer. Om deze reden mag voetreflexologie nooit ter vervanging van reguliere gezondheidszorg worden gebruikt.

In mijn behandeling stel ik jou centraal en neem ik verantwoordelijkheid voor mijn behandelproces. Daarnaast vind ik het belangrijk om met andere therapeuten en disciplines samen te werken en regelmatig kennis en kunde mee te delen.

Achtergrond

Ik heb een (kinder)verpleegkundige achtergrond. Daarnaast ben ik ook klank- en bewegingsdocent. Hier werkte ik bij diverse (kinder)ziekenhuizen en (muziek)scholen. Momenteel werk ik, met veel liefde en plezier, als verpleegkundige in de wijk en ben ik voetreflexzone therapeut in Amersfoort.

Mijn specialiteiten

Voordat ik aan de slag ben gegaan als voetreflexzone therapeut heb ik een driejarige HBO-opleiding tot voetreflexzone therapeut gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Daarnaast pas ik ook regelmatig Reiki toe tijdens mijn behandelingen. Dit is wel afhankelijk van wat er nodig is. Wanneer de levensenergie zich niet vrij kan bewegen in het lichaam, heffen we de blokkades op met Reiki.