Werkwijze

Ben jij enthousiast geworden om aan de slag te gaan met trainen en/of jouw levensstijl? Top! Graag leggen we alvast onze werkwijze aan je uit.

Voordat je begint met trainen

Voordat we beginnen met het trainingstraject nodigen we je eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je doelen en de mogelijkheden die je hierin hebt.

Extra informatie

Nadat we een globaal beeld hebben geschetst van jouw wensen en het resultaat dat je wilt behalen, vragen we je een aantal vragenlijsten in te vullen. Dit gaat over jouw levensstijl en medisch verleden. Uiteraard is alle informatie vertrouwelijk en blijft dit tussen jou, je Lifestyle coach en je Personal Trainer.

Lifestyle consult

Allereerst beginnen we het traject met een Lifestyle gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de vier pijlers: stress, nachtrust, voeding en training. Samen kijken we hoe we met kleine aanpassingen voor een blijvend resultaat kunnen zorgen.

Personal Trainingen

Hierna gaat het feest beginnen: Personal Training. Afhankelijk van jouw doelen en het gekozen gezondheidspakket train je een aantal keer in de week. Meestal betreft dit twee keer per week. In de eerste training beginnen we met een vetmeting die halverwege en aan het einde van het traject wordt herhaald. Dit om jouw voortgang bij te houden. Daarbij staat het eerste gedeelte van de twee lessen in het teken van de workshop veilig trainen. Waar we je inleiden in de sportwereld.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem contact met ons op

Rogier van der Veen traint bij PTone in Amersfoort

“Grenzen over gaan waar je zelf zou stoppen”

– Rogier van der Veen, eigenaar Caldera Group

Lees meer reviews