aug 14
Personal training Amersfoort

Personal training Amersfoort: sporten in jouw stad

Share this post
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Aan alle ondernemers in Amersfoort en omstreken: hang die excuses maar aan de wilgen. Vandaag nog kun je beginnen met het worden van een fitte, energieke ondernemer. Hoe? Met Personal training Amersfoort. Waar? Bij Personal Training Club PTone. Gespecialiseerd in exclusieve en betaalbare trainingen voor ondernemers, waarbij de eerste lessen al om 06.15 uur starten. Dus: nog vóórdat je in de auto kunt springen naar die ene afspraak, doe jij eerst even een paar box springs! Deal?

Stress: de sluipschutter van elke ondernemer

Herken jij je eigen stress signalen? Het gevaar van stress ligt sneller op de loer dan je denkt. Stress is enerzijds druk van buitenaf, maar ook de druk die mensen zichzelf opleggen. Eenmaal geraakt, heeft stress een sterke neerwaartse kracht. Het beïnvloedt je energieniveau, vervolgens beïnvloedt dat je stemming weer en uiteindelijk tast het zelfs je gezondheid aan. Daarnaast zal je omgeving er ook wel aardig van kunnen genieten. Het is dus erg belangrijk om de signalen van stress te herkennen en aan te pakken nog voordat je wordt ingepakt. Onze Lifestyle Coach van Personal training Amersfoort helpt hierbij. Deze helpt hoe om te gaan met stress, je grenzen te herkennen en deze te bewaken. Zodat je met helicopterview naar jezelf kunt kijken op het moment dat stress op de loer ligt.

Competitiegevoel en ijdelheid

Personal training Amersfoort PTone traint veel ondernemers, maar ook werknemers ván ondernemers. Sterker nog, we stimuleren het. Waarom? Omdat sporten in groepsverband een onderliggend competitiegevoel, ijdelheid en de drang naar waardigheid aanwakkert. Persoonlijkheden worden verscherpt en je leert elkaar eens anders kennen. Misschien is die charismatische collega ineens een enorme quitter als het gaat om burpees ;). Let wel: teams, afdelingen of bedrijven trainen dan tegelijk onder één dak, maar nog steeds individueel (of in duo’s). Want we blijven natuurlijk een Personal Training Club. Heb je een sportruimte in je bedrijf? Handig, dan komen we naar je toe!

Misschien is die charismatische collega ineens een enorme quitter als het gaat om burpees.

Dikke plus: fiscaal aftrekbare coaching

Als je als ondernemer komt trainen bij Personal training Amersfoort PTone, heb je fiscale voordelen. De coaching is namelijk aftrekbaar van je belasting. Ondertussen houden we jou en je medewerkers gezond en weerbaar en is er minder kans op uitval. Heel fijn voor de productiviteit en voortgang van projecten. Houdt die ene klant tenminste één contactpersoon in plaats van steeds een andere werknemers aan de lijn te krijgen.

Personal training Amersfoort: actief voor het krieken van de dag

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Je traint altijd op afspraak en met een vaste Personal Trainer die bij je past. Deze begeleidt jou gedurende het gehele traject één op één om je sportschema veilig, technisch en met maximale inzet uit te voeren. Het fijnste is nog wel dat de workouts gemakkelijk om je afspraken heen te plannen zijn, want we hebben ruime openingstijden:

Maandag 06.15 – 21.15 uur
Dinsdag 06.15 – 21.15 uur
Woensdag 06.15 – 21.15 uur
Donderdag 06.15 – 21.15 uur
Zaterdag 06.15 – 21.15 uur
Zondag 06.15 – 21.15 uur


Overtuigd om meer power aan jezelf en je werknemers toe te voegen? Bekijk dan hier onze pakketten of bel 033-2600006 en vraag naar Jurre of Rik.

Share this post
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin