Reviews Personal Training Club PTone

Leon Hamstra traint bij PTone in Amersfoort

“Veel scherper en fitter. Rugklachten zijn verleden tijd”

– Leon Hamstra, eigenaar Caldera Group

“Om fitte ondernemers te worden en te blijven begonnen mijn compagnon en ik bij PTone. Ik neem Personal Training en KNOCK-OUT (boksen) af. Die combinatie bevalt heel goed. Ik kampte met veel rugklachten en daar heb ik nu geen last meer van. Ik heb meer energie en ook onze collega’s merkten al binnen een paar weken dat mijn compagnon en ik weer veel fitter waren. Ik ben scherper en kan meer aan. Ik raad dan ook iedere ondernemer – maar zeker ook zijn/haar werknemers – in mijn omgeving aan om Personal Training te gaan volgen!”

Rogier van der Veen traint bij PTone in Amersfoort

“Grenzen over gaan waar je zelf zou stoppen”

– Rogier van der Veen, eigenaar Caldera Group

“Ik weet al lang van mezelf: als ik ga sporten dan heb ik iemand nodig die mij een stok achter de deur geeft anders ga ik niet. Als ondernemer met druk gezinsleven kom ik ’s avonds thuis en dan verval ik in excuses om niet meer te gaan sporten. Terwijl ik wél merkte dat ik iets moest doen om de stress van dat drukke leven er af en toe even goed uit te laten en fitter te worden. Toen mijn compagnon Leon met precies dezelfde wens kwam, zijn we samen op zoek gegaan. Het eerste gesprek bij PTone was zo prettig dat we er gewoon voor gingen.

Eerst een confrontatie, daarna snelle vooruitgang
Mijn doelstelling is met name een betere algehele fitheid. Laten we eerlijk zijn, starten met trainen is de eerste weken echt niet zo leuk. “Dat doen we wel even”, denk je eerst nog. Maar je staat voor de spiegel met de gedachte: hoe gaan we hier vorm in krijgen. Je wordt eerst geconfronteerd met wat je niet kan. Maar de effecten van trainen zijn toch snel merkbaar. Er komt een berg endorfine vrij, je voelt je prettiger en je merkt dat je drukte beter kan handelen. Maar het uit zich ook in beter slapen, een betere houding en progressie in wat je aan kan tijdens de trainingen. En dat je die progressie aan je lijf ziet is natuurlijk mooi meegenomen!

Jezelf in de spo(r)tlights
PTone is een fijne plek, ik kom er graag. Het grote voordeel is dat je echt gepusht wordt om net even die grens over te gaan waar je zelf zou stoppen. Ik heb dat nodig. De trainer is ook individueel (of in duo’s) bezig. Hij wil jóu naar een hoger niveau trekken. Het is een moment voor jezelf zonder competitiegevoel, er staat geen dertig man naast je te zweten.

Als ondernemer goed voor jezelf zorgen
Dat PTone zich richt op ondernemers juich ik alleen maar toe. Want waarom zou je als ondernemer alleen coaching hebben voor je ondernemerschap maar niet voor je gezondheid? Je moet goed voor jezelf zorgen én je bent een afspiegeling voor je organisatie. Als je elke dag lekker energiek binnenstapt heeft dat effect op iedereen. Ik merk dat ik hierdoor ook bewuster omga met mijn levensstijl. Het is zonde om het effect van de trainingen teniet te doen. Het is fijn om te merken dat ik steeds weer verder kom.”

Erik Kuyl traint bij PTone in Amersfoort

“Professionele trainers brengen je conditie waar deze zijn moet”

– Erik Kuyl, eigenaar Circle Partners

“Ik zocht een personal trainer omdat het hoog tijd was om iets aan sport te doen. Een gewone sportschool, daar vond ik niet veel aan. Inschrijven en niet gaan, wie kent het niet. PTone is gevestigd vlakbij mijn kantoor dus dat is extra gunstig. Ik sport drie keer per week en dat bevalt heel goed. Ik merk dat ik conditioneel en qua kracht vooruit ga. Ik ga samen met een collega en dat is voor ons echt een manier om te blijven trainen.

Lekker in je vel
Het is fijn om met een professional te werken, te weten dat je op de juiste manier sport en dat je verder komt dan ooit gedacht. Ik zit beter in mijn vel en dat heeft ook effect op mijn algehele gesteldheid en de concentratie op mijn werk. Het is een nette locatie, goede begeleiding en leuke trainers. Ik zou dan ook niet weten wat er nog beter zou moeten!”

Rik-Jan Modderkolk traint bij PTone in Amersfoort

“Geen standaard Personal Training”

– Rik-Jan Modderkolk, International Health Manager bij Pon Holdings

“Ik hoorde dat PTone goede resultaten heeft geboekt bij een collega. Na diverse gesprekken heb ik hen de opdracht gegeven om een jaar trainingsbegeleiding uit te voeren bij één van onze bedrijven. Mensen kregen de mogelijkheid om in kleine groepjes twee keer per week te sporten onder begeleiding van de Personal Trainers van PTone. Daar hebben in totaal zo’n 60 mensen aan meegedaan.
Gezond leven stimuleren
PTone heeft diverse mensen op het juiste spoor gezet om met zichzelf aan de slag te gaan. Wat hen daarin onderscheidt is dat ze geen standaard één-op-één trainer zijn zoals de meeste Personal Trainers. Zij leren mensen omgaan met hun klachten, het oplossen van klachten en een zekere vorm van jezelf gezond maken. Dat is een kwaliteit die ieder mens in zich heeft en PTone heeft de Personal Trainers die dat weten los te maken. PTone zou dat zelf genezende kwaliteiten noemen, ik zie dat liever iets genuanceerder en bescheidener.

Er zijn er weinig zoals PTone, ik zie in de toekomst dan ook zeker nog een rol voor hun weggelegd als Personal Trainer bij een van onze korte projecten bij ons performance centrum.”

Emile van Diermen traint bij PTone in Amersfoort

“Meer kracht en focus”

– Emile van Diermen, Softwarearchitect en eigenaar van IT For People

“Ik ben in contact gekomen met PTone toen ik op zoek was naar een personal trainer die werkt met de Overload-methode. Dit is een methode die draait om progressieve belasting van de spieren waarbij de grenzen van inspanning steeds opgezocht en opgerekt worden. PTone richt zich op een veilige manier op gewichttraining en spieropbouw. Ik train er twee keer per week en dat bevalt heel goed.

Persoonlijke benadering als meerwaarde
De begeleiding is deskundig en niet te vergelijken met een regulier sportschoolabonnement. Personal training geeft mij meer kracht en helpt om mij gedurende de dag scherp te houden. Ik heb geen concentratiedips meer en ben gefocust aan het werk.”

Wim Demmers traint bij PTone in Amersfoort

“PT staat voor mij voor Personal Touch”

– Wim Demmers, CEO bij AT Osborne

“Ik ben gestart bij PTone omdat ik merkte dat ik stram werd na het hardlopen en behoefte had aan een andere manier van bewegen. Het is heel fijn om op een andere manier met je lijf bezig te zijn. Doordat je wat anders doet, ervaar je positieve prikkels en dat werkt verslavend. Je voelt spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. De begeleiding is uitstekend. Je kan op iedere sportschool aan gewichten trekken maar voor mij is de persoonlijke benadering een grote pré. PT in PTone staat voor mij dan ook voor Personal Touch!

Focus op ondernemers
Het was voor mij duidelijk dat ze zich in het bijzonder richten op trainen voor ondernemers en bedrijven. Als ondernemer is het belangrijk dat ik mij vitaal voel. Dat is bevorderlijk voor mijn werkprestaties. Beter in je vel is beter in je hoofd. Mede daarom hebben we vanuit het bedrijf Personal Training aangeboden via PTone aan meer dan 80 van onze medewerkers. Naast gezondheid en fitheid levert dat ook verbroedering op. Ik heb collega’s met elkaar zien praten die dat voorheen niet deden, om te sparren over de trainingen.

Hoewel ik mij inmiddels weer richt op buitensport beveel ik PTone nog steeds van harte aan.”

Maxime Pieters traint bij PTone in Amersfoort

“Juist als ondernemer goed voor jezelf zorgen”

– Maxime Pieters, Communicatieadviseur en eigenaar Pieters Communicatie

“Anderhalf jaar geleden stond ik op een kruispunt in mijn leven. Ik kwam uit een burnout, had een medische geschiedenis achter de rug en was daar eigenlijk wel klaar mee. Ik ben toen in de regio Amersfoort op zoek gegaan naar ‘iets’ dat gespecialiseerd was in gezondheid, hormonen en fysieke training. Dat ‘iets’ bleek PTone te zijn, wat mij na het bekijken van de profielen van de Personal Trainers en de uiteindelijke intake erg aansprak.”

Opbouw in resultaten
“Ik train nu alweer anderhalf jaar met veel plezier bij PTone. Met name in het begin is de drive naar verandering bij jezelf erg groot en werk je samen naar bepaalde doelen toe. Dat wordt bijgehouden met metingen en je zet samen steeds een volgende stap. Zo blijft de motivatie om door te zetten bestaan. Na een half jaar zag ik al flinke resultaten en na een jaar was ik erg blij met waar ik stond. De combinatie van lifestyle-advies en Personal Training is erg fijn, omdat je daarmee naar het gehele plaatje kijkt. Hoe wil je gezond leven en blijven? Welke mentale vraagstukken spelen er? Ik heb mijn levensstijl flink omgegooid en houd mij daar ook aan.”

Als ondernemer goed voor jezelf zorgen
“Wat bij mij een grote rol speelde bij het zoeken naar een Personal Trainer is dat ik als ZZP’er het bedrijf bén. Juist als ondernemer is het goed om voor jezelf te zorgen. Er is niemand die mij kan vervangen dus moet ik ervoor zorgen dat ik goed in mijn vel zit. Op dit moment ben ik in verwachting. Zolang het kan train ik door, ik heb weinig zwangerschapskwalen en ik denk dat Personal Training daar zeker toe heeft bijgedragen. Het is een fijne gedachte dat ik ook na de bevalling goede begeleiding heb om weer snel fit te zijn en samen nieuwe doelen te creëren.”