Trainingen bij Club PTone

PTone Personal Training Amersfoort

Krachttraining 

Afvallen, Sterker worden, meer spiermassa, meer energie of meer weerstand? Met Krachttraining train je effectief en veilig in een zo’n kort mogelijke tijd. Een training duurt daarom slechts 40 minuten. Tijdens de training maken we vrijwel geen gebruik van fitnessapparaten; slechts losse materialen en je eigen lichaamsgewicht. De krachttraining kan je als Single, Duo of in een Group doen. Vraag via het contactformulier of bel voor meer informatie.

Ga naar Krachttraining

Knock-Out Training (Boksen/Kickboksen)

Het trainingsregime van boksen is één van de meest gerespecteerde ter wereld, met name vanwege de vereiste discipline en doorzettingsvermogen. Bij deze training zijn de basiselementen van deze fantastische sport gebruikt om tot een compleet trainingsprogramma te komen. Inclusief conditieopbouw, vetverbranding, krachtopbouw en het ontladen van stress en spanning.

Ga naar Knock-Out Training

revalidatie training

Revalidatie training & Sport-medische begeleiding

Blessures en (chronische) lichamelijke beperkingen kunnen een behoorlijk obstakel zijn als het gaat om sport en bewegen in het dagelijks leven. Toch is het belangrijk om je fysieke gestel goed te onderhouden middels passende oefeningen en trainingen. Wij helpen je daar graag bij. Of het nu een tijdelijke blessure is vanuit een (sport)ongeval of een blijvende lichamelijke beperking met medische achtergrond. Revalideren kun je leren!

Ga naar Revalidatie Training & Sport-medische Begeleiding

Ptone personal training amersfoort jesse-orrico

Hormoonmetingen (PHP™ Practitioner)

Zit jij met de handen in het haar wat toch de oorzaak is van je lichamelijk ongemak? Van overgewicht tot slaaptekort en van brandende spierpijn tot een tekort aan vitamines en mineralen; de oorzaak kan liggen aan je zenuwstelsel en hormoonstelsel. Hormonen hebben namelijk een grote invloed op het lichaam en dus op jouw gezondheid. Tijdens dit consult nemen we jouw resultaten van diverse hormoonmetingen mee in ons advies.

Ga naar Hormoonmetingen

PTone Personal training amersfoort jenny-hill

Breng vermoeide spieren weer tot rust

Na een personal training sessie is het natuurlijk heerlijk om een massage te krijgen om de zwaar vermoeide spieren weer tot rust te brengen. Een persoonlijke masseur 24/7 zou een waar geschenk zijn.

Wij bij PTone kunnen die masseur niet leveren, maar wel “the next best thing”. Naast het feit dat we onze cliënten zelf-massage technieken aanleren met een foamroller is het belangrijk om ons lichaam in balans te brengen en te houden.

Ga naar Rehab Program | Mylogenics