Workshops en Coaching bij Club PTone

PT One Personal Trainer Amersfoort Lifestyle coach

Lifestyle Coach

Een Lifestyle Coach helpt je om jouw gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Hierin zetten we de de basis voor een goede gezondheid centraal via de vier belangrijkste pijlers. Stress, nachtrust, voeding en training. Een Lifestyle coach maakt het verschil of jij je doelstellingen wel of niet behaalt.

Ga naar Lifestyle Coach

PT One Personal Training Amersfoort Foto door Jeroen Werkhoven.com

Sencoaching

Loop jij vaak tegen dezelfde dingen aan zoals niet goed kunnen omgaan met stress of het niet kunnen vast houden van een gezond leefpatroon? Dan is Sencoaching wat voor jou! 


Meer informatie over de werkwijze etc. is te vinden op de website www.sencoaching.nl. Of vraag direct een kennismakingsgesprek aan. Let your workout make sense!

Ga naar Sencoaching

PTone Amersfoort personal training brooke-lark

Workshop: Gezonde voeding

Samen met de gezonde koks van Smulweb geven wij antwoord op al jouw brandende vragen. In één avond ben jij vele tips en tricks rijker en leren we jou op een andere manier koken. Uiteraard uitsluitend met gezonde en natuurlijke ingrediënten en zonder de pakjes, zakjes en beruchte E-nummers.

Coming soon

boodschappen coach amersfoort

Boodschappen Coach

Welke producten moet je kopen in de supermarkt? Waar moet je op letten? Onze Boodschappen Coach helpt je hier graag mee verder. Via handige tips krijg je een compleet beeld van alle geschikte producten in jouw voedingsschema.

Ga naar Boodschappen Coach

PTone personal training amersfoort ive-erhard

Maaltijden op maat

Onze gezonde maaltijden zijn ‘100% biologisch’, ‘bevatten geen ongewenste toevoegingen’ en zijn ‘Gecertificeerd Gluten-‘, ‘Lactose-‘ en ‘Caseïnevrij’.

Als Personal Training & gezondheid Club weten wij precies wat nodig is voor een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd . Je eet dan precies wat je nodig hebt om alle vitaminen en benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen, waardoor jij vele malen sneller jouw vastgestelde doelen behaald.

Minimaal 80% van jouw gezondheid hangt af van je leefstijl keuzes. Waar kies jij voor?

 

Ga naar Gezonde Maaltijden

nachtrust slaapritme begeleiding

Nachtrust & Slaapritme Begeleiding

Last van niet kunnen inslapen, doorslapen (vaak wakker worden, lang wakker liggen) of te vroeg ontwaken? Dan kan dit betekenen dat het zenuwstelsel en het hormoonstelsel niet in balans zijn. Slaapproblemen kunnen je minder stressbestendig maken en voor het ontstaan van overgewicht zorgen. Gelukkig zijn er doeltreffende oplossingen.

Ga naar Nachtrust & Slaapritme Begeleiding