Gezonde maaltijden op maat

Puur gemak met onze gezonde maaltijden

Geen tijd om gezond te koken? Vaak kom je dan al uit op iets (online) bestellen. Alleen zijn de meeste afhaalmaaltijden niet zo gezond en zeer calorierijk (ofwel junkfood). En dat is natuurlijk ontzettend zonde van al jouw inspanning tijdens de Personal Trainingen. Maar met onze gezonde maaltijden op maat komt daar verandering in. Met deze ‘afhaalmaaltijden’ eet jij precies wat je nodig hebt om alle vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Waardoor jij vele malen sneller jouw vastgestelde doelen behaalt. Makkelijk, natuurlijk en vooral erg lekker!

Ambachtelijk bereid

De maaltijden worden vers bereid door het restaurant Puur (onze buren in Amersfoort). Met onze tips en hun kookvaardigheid toveren zij een heerlijke en gezonde maaltijd voor jou op tafel. Uiteraard zonder hulp van pakjes of zakjes, E-nummers, koemelk en gluten.

Je kunt de maaltijdboxen bestellen met een vlees-, vis- of vegetarische gerechten. De maaltijden zijn te bestellen in verschillende maten: klein, middel en groot. Graag geven we je advies over het formaat dat voor jou geschikt is in combinatie met je training.

Koude en warme maaltijden

Je krijgt een box met twee maaltijden die na elke training voor je klaarstaan. Om de voedingsstoffen zoveel mogelijk te behouden zijn dit geen magnetronmaaltijden. Afhankelijk van de maaltijd kunnen de maaltijden koud of warm gegeten worden. Hoe je de maaltijd dient te eten, staat altijd op een briefje bij de maaltijd vermeld.

Boodschappencoach

Nu je de handvatten voor een gezondere levensstijl aangereikt hebt gekregen moet je er iets mee doen. Maar welke producten moet je kopen in de supermarkt? Waar moet je opletten? Onze boodschappencoach helpt je hier graag mee verder. Via handige tips krijg je een compleet beeld van alle geschikte producten in jouw voedingsschema.

Ook genieten van een gezonde maaltijd? Neem contact met ons op!

Wil jij ook genieten van zo’n heerlijke en gezonde maaltijd? Bestel dan onze gezonde maaltijden op maat! Wij zorgen ervoor dat jij precies de maaltijd krijgt die jij nodig hebt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Test je gezondheid, vraag de health check aan!

Meld jezelf en je collega’s aan voor de gratis health check! Tijdens deze check voeren we een vetmeting uit en geven we je persoonlijke lifestyle- en voedingstips.

Vul hier uw bericht in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.